Bart van den Boogaard

Afgestudeerd in 1982 aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie. Vanaf november 1982 ben ik werkzaam in de Gehandicaptenzorg (voor mensen met een verstandelijke beperking) bij het toenmalige SDGG, nu de Stichting Ipse de Bruggen. Na een paar jaar op diverse adressen waarnemingen te hebben gedaan, ben ik in 1987 vast gaan werken in de praktijk aan de Marktweg te Den Haag. Sinds 1993 ben ik met veel plezier werkzaam bij Fysiotherapie Kaapseplein.

Ik heb diverse cursussen gevolgd, zoals neurologische patiënten, sporttaping, Fysiotape volgens het Medical Taping Concept. Mijn specialisatie ligt in de Manuele Therapie Marsman

Aangesloten bij Traumawerk Haaglanden
Aanwezig: maandag, woensdag en vrijdagBirgit van Delft

Ik ben afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie in 1987. Na diverse waarnemingen heb ik 5 jaar gewerkt in de praktijk aan de Marktweg te Den Haag. 

In 1993 zijn wij gestart met onze eigen praktijk en ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Kaapseplein in Den Haag. 

Het leuke van mijn werk als fysiotherapeut vind ik de grote verscheidenheid aan mensen en de variatie aan klachten die in onze praktijk dagelijks voorbijkomen.

Specialisaties: Manuele Therapie Marsman, Fysiotape volgens het Medical Taping Concept.

Aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag

Vera Lepelaar

Vera doet de schoonmaakwerkzaamheden en zorgt voor onze koffie, thee en de lunch. 

Dit doet zij sinds 1993, toentertijd via het project Begeleid Werken van het toenmalige SDGG en later via Baanbreker van Stichting Ipse de Bruggen

Na het stoppen van deze projecten is Vera bij ons blijven werken. En nog steeds met veel plezier.

Aanwezig: woensdag.


Fysiotherapie Kaapseplein

Kaapseplein 150 
2572 NJ Den Haag


Bart v. d. Boogaard

BIG 29033202004


Birgit v. Delft

BIG 39033421404