Bart van den Boogaard

Fysiotherapeut

Afgestudeerd in 1982 aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie.

Na een paar jaar op diverse adressen veelal vakantie- en ziektewaarnemingen te hebben gedaan, vond ik op één daarvan in 1987 een vaste baan, in de praktijk aan de Marktweg te Den Haag. Sinds 1993 ben ik met veel plezier werkzaam bij Fysiotherapie Kaapseplein.

Vanaf november 1982 ook werkzaam in de Gehandicaptenzorg (voor mensen met een verstandelijke beperking) bij het toenmalige SDGG, nu de Stichting Ipse de Bruggen. Ik heb diverse cursussen gevolgd, waaronder neurologische patiënten, sporttaping, Fysiotape volgens het Medical Taping Concept. 

Mijn specialisatie ligt in de Manuele Therapie Marsman. Aangesloten bij Traumawerk Haaglanden
Aanwezig: maandag, woensdag en vrijdag

Birgit van Delft

Fysiotherapeut
Ik ben afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie in 1987 en ben vanaf 1993 werkzaam als fysiotherapeut bij de Praktijk voor Fysiotherapie Kaapseplein in Den Haag.
Het leuke van mijn werk als fysiotherapeut vind ik de grote verscheidenheid aan mensen en de variatie aan klachten die in onze praktijk dagelijks voorbijkomen.
Specialisaties: Manuele Therapie Marsman, Fysiotape volgens het Medical Taping Concept.
Aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Vera Lepelaar

Vera doet voor ons schoonmaakwerkzaamheden en zorgt voor koffie, thee en de lunch. Dit doet zij sinds 1993, toentertijd via het project Begeleid Werken van het toenmalige SDGG en later via Baanbreker van Stichting Ipse de Bruggen. Na het stoppen van deze projecten is Vera bij ons blijven werken. En nog steeds met veel plezier.
Aanwezig: dinsdag en woensdag.