Praktijk voor Fysiotherapie Kaapseplein in Den Haag

Bart van den Boogaard

Fysiotherapeut
Afgestudeerd in 1982 aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie.

Na een paar jaar op diverse adressen veelal vakantie- en ziektewaarnemingen te hebben gedaan, vond ik op één daarvan in 1987 een vaste baan, in de praktijk aan de Marktweg te Den Haag. Sinds 1993 ben ik met veel plezier werkzaam bij de Praktijk voor Fysiotherapie Kaapseplein. 

Vanaf november 1982 ook werkzaam in de Gehandicaptenzorg (voor mensen met een verstandelijke beperking) bij het toenmalige SDGG, nu de Stichting Ipse de Bruggen. Ik heb diverse cursussen gevolgd, waaronder neurologische patiënten, sporttaping, 
Fysiotape volgens het Medical Taping Concept.

Mijn specialisatie ligt in de Manuele Therapie Marsman.        Aangesloten bij het Traumanetwerk Haaglanden

Aanwezig: maandag, woensdag en vrijdag

Birgit van Delft

Fysiotherapeut
Ik ben afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie in 1987 en ben vanaf 1993 werkzaam als fysiotherapeut bij de Praktijk voor Fysiotherapie Kaapseplein in Den Haag. 

Het leuke van mijn werk als fysiotherapeut vind ik de grote verscheidenheid aan mensen en de variatie aan klachten die in onze praktijk dagelijks voorbij komen.

Specialisaties: Manuele Therapie MarsmanFysiotape  volgens het Medical Taping Concept.

Aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 

Vera Lepelaar

Medewerkster van het project Begeleid Werken

Vera doet voor ons schoonmaakwerkzaamheden en zorgt voor koffie, thee en de lunch. Dit doet zij sinds 1993 via Baanbreker (Begeleid Werken) van de Stichting Ipse de Bruggen. 

Bij Begeleid Werken werkt een cliënt van Ipse de Bruggen in een bedrijf. Niet in een groep maar als individuele werknemer. Voor cliënten die dit willen, wordt een baan gezocht die goed past bij hun wensen, interesses en mogelijkheden.

De jobcoach begeleidt de cliënt bij het solliciteren en ook bij de werkzaamheden. In het geval van Vera heeft dat geleid tot een heel prettige samenwerking die nu al 20 jaar duurt.

Aanwezig: dinsdag en woensdag

Gegevens

Contactformulier

Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak

Onze locatie